ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Απέκτησε "σπίτι" το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. | |
 Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση σας ανακοινώνουμε πως και επίσημα, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας εχθές το απόγευμα, έχουμε το δικό μας σπίτι. Την καινούργια μας λέσχη στην καρδιά του Κρανιδίου. 

Μετά από αίτηση που υπέβαλε ο Αρχηγός Συστήματος προς το Δήμο Ερμιονίδας και την άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου, ο οποίος εισηγήθηκε προσωπικά, το θέμα της δωρεάν παραχώρησης δημοτικού χώρου προς το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ερμιονίδας ήρθε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε επιτροπή της Ε.Κ.Σ. και ο Αρχηγός Συστήματος. 

Πρόκειται για το ανατολικό τμήμα της αποθήκης που στέγαζε το πρώην Κλιμάκιο του Πυροσβεστικού τμήματος Κρανιδίου (νυν ΓΕΦ). Είναι ένας χώρος, ο οποίος διευκολύνει το έργο του Συστήματος μας από θέμα τετραγωνικών τόσο του κτιρίου, όσο και του προαυλίου χώρου ο οποίος είναι περιτοιχισμένος και ασφαλείς για τα παιδιά και τους βαθμοφόρους. 

Είναι σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση για πεζούς αλλά και για οχήματα και δίπλα σε άλσος που ενδείκνυται για τις δράσεις μας, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που τοποθετήθηκαν κατά την συζήτηση του θέματος, καθώς και τον ίδιο τον Δήμαρχο για την βοήθεια του και ελπίζουμε στην συνέχεια της τόσο καλής συνεργασίας για το κοινό καλό.

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ.
Μπάμπας Νικόλαος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ