ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Δυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στη μεγάλη τουριστική έκθεση ΒΙΤ 2016 στο Μιλάνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
 Από τις 11 έως και τις 13 του μήνα πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας η μεγάλη τουριστική έκθεση της Ευρώπης ΒΙΤ 2016, στην οποία έλαβε μέρος με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

«Η μεγάλη αυτή διοργάνωση», όπως αναφέρει σχετικά η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου και εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού, Αντωνία Μπούζα, «που λαμβάνει χώρα στη Β. Ιταλία, σε έναν υποδειγματικό χώρο και τεχνολογικά προηγμένο, αποτελεί πόλο έλξης όλων των μεγάλων τουριστικών ομίλων, tour operators, επιχειρηματιών του τουρισμού, μεταφορέων, αεροπορικών εταιριών κ.λπ., αλλά και πλήθους απλών επισκεπτών που θέλουν να οργανώσουν τις διακοπές τους. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συμμετοχή της στη σπουδαία αυτή έκθεση, με δικό της περίπτερο, ελλείψει της παρουσίας της Ελλάδας, φιλοδοξεί να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει την επισκεψιμότητα από τη γείτονα χώρα προς την Πελοπόννησο. 

Η καίρια τουριστική αγορά της Ιταλίας μάς ενδιαφέρει ως τουριστικός προορισμός πολύ, διότι η Πελοπόννησος, είναι εύκολα προσβάσιμη στην αγορά αυτή μέσω των πτήσεων που έχουν δρομολογηθεί στο αεροδρόμιο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, αλλά και από την πύλη εισόδου της Πάτρας, που διευκολύνει τον οδικό τουρισμό, στον οποίο στοχεύουμε. 

Δεν είναι τυχαίο ότι προσέτρεξαν πολλοί τουριστικοί πράκτορες που δουλεύουν τον οδικό τουρισμό στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενημερωθούν για την προοπτική της οργάνωσης τέτοιων ταξιδίων. 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκαν πολλοί Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες, ενώ η αποστολή των αιρετών και στελεχών διοίκησης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργάνωσε συναντήσεις, event με πελοποννησιακά αγροτικά προϊόντα και B2B συναντήσεις. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ