ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον 3ο "Μαραθώνιο Ναυπλίου" (χάρτης - διαδρομές - ώρες)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. |
 Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016, είναι μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, με σημαντικό, πολιτισμικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ναυπλιέων. O Μαραθώνιος Δρόμος, οπουδήποτε κι αν διεξάγεται, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, αποτελεί ιστορικό γεγονός, σε ανάμνηση του άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων μετά την εμπειρία της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης, είναι έτοιμος να στηρίξει αυτήν τη διοργάνωση, με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους υπόλοιπους φορείς, τις ομάδες πολιτών αλλά και τους εθελοντές του. Πιστεύω ειλικρινά ότι η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, γι’ αυτό καλώ όλους να δηλώσουν συμμετοχή. 

Όλοι μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και όμορφες. Σας περιμένουμε όλους στους δρόμους του Ναυπλίου να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσου- με, να εμπνεύσουμε. Η συμμετοχή είναι νίκη και ο τερματισμός θρίαμβος! Ο αθλητισμός είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας. Ας το ζήσουμε μαζί. 

Δημήτρης Κωστούρος 
Δήμαρχος Ναυπλιέων


Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να δείτε παρακάτω:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

2. ΑΦΕΤΗΡΙΑ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 
Όλες οι διαδρομές και της Ποδηλατοδρομίας ( πλην των 5 Χλμ. Και των 2,5 χλμ.) έχουν αφετηρία και τερματισμό τον οριοθετημένο χώρο μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Πλατεία Καποδίστρια. Η διαδρομή των 5 Χλμ. Και των 2,5 χλμ. έχει εκκίνηση την παραλιακή λεωφόρο Μπουμπουλίνας μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων 

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 

3.1Συμμετοχική Ημιμαραθώνια Ποδηλατοδρομία: Ώρα Εκκίνησης: 08:45 Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή περιλαμβάνει 1α γύρο (Loop). Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, Παραλιακή οδός Μπου- μπουλίνας - Μιαούλη, Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως ΚΤΕΟ), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Λεωφόρος Ασκληπιού, έως κόμβο Αγ. Αδριανού. Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας. Με την συμπλήρωση του 1ο γύρου (Loop) ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. 

3.2 Μαραθώνιος: Ώρα Εκκίνησης: 09:00 Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου περι- λαμβάνει δύο γύρους (loop) της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου δρό- μου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας - Μιαούλη, Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως ΚΤΕΟ), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, λεωφόρος Ασκληπιού, επαρχιακή οδός Ναυπλίου - Κορίνθου (έως κόμβο Αγ. Αδριανού). Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας. Οι δρομείς συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές της Μαρα- θώνιας διαδρομής και συνεχίζουν για τη δεύτερη. Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφόμενης διαδρομής, τη συμπλήρωση και του 2ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού (για δεύτερη φορά) τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.
3.3 ΗμιΜάραθώνιος Δρόμος: Ώρα Εκκίνησης: 09:05 Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δρόμου περιλαμβάνει ένα γύρο (loop) της διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, παραλιακή οδός Μπου- μπουλίνας, Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως ΚΤΕΟ), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, λεωφόρος Ασκληπιού, Επαρχιακή οδός Ναυπλίου - Κορίνθου (έως κόμβο Αγ. Αδριανού). Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας. Οι δρομείς με την συμπλήρωση του 1ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.
3.4 Αγώνας Δρόμου 5 Xλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 12:00 Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 Χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (εκκίνηση μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων), Νέας Κίου, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρ- χίας, Ασκληπιού ( μέχρι το Φουγάρο), αναστροφή, Ασκληπιού, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και τερματισμός μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων).
3.5 Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 13:00 Περιγραφή της Διαδρομής: Η διαδρομή των 2,5 Χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (εκκίνηση μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και τερματισμός μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων).

Κωστούρος Δημήτριος, Δήμαρχος Ναυπλιέων, Πρόεδρος 
Καλκούνου Καλλιόπη, Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., Αντιπρόεδρος 
Ράλλη Μαρία , Εντεταλμένη Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων 

Μέλη 
Σιδέρης Βασίλης, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Εκπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Παπαδημητρίου Άλκηστη Ζαφειρία, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας 
Μπόλλας Ιωάννης, Εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ 
Παϊβανάς Γεώργιος , Εκπρόσωπος Επαγγελματιών Δήμου Ναυπλιέων 
Βύρλας Δημήτριος, Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας 
Γιαννόπουλος Χρήστος, Εκπρόσωπος Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδας) Πανεπιστημίου Harvard 
Λέντζος Παναγιώτης , Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. 
Μπαλαμπάνης Γιάννης, Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α. 
Μελισσίνος Παναγιώτης, Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. 
Πανοβράκος Γεώργιος, Μέλος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας 
Ντεβές Θεόδωρος, Εκπρόσωπος ΚΦΑ 
Τσιτουρίδου Ελβίρα , Πρόεδρος σωματείου στίβου ΓΕ Αργολίδας 
Ζέρβας Χρήστος, Δημότης Δήμου Ναυπλιέων 
Παπαποστόλου Ευάγγελος, Γενικός Διευθυντής 
Ευσταθίου Παναγιώτης, Γραμματειακή Υποστήριξη 
Αργείτη Κωνσταντίνα – Εμμανουέλα, Γραμματειακή Υποστήριξη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ