ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδος: Μαζική κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου - Κλειστά καταστήματα, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. |
 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Αργολίδος συμμετέχει στη μαζική κινητοποίηση ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και καλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να κλείσουν τα καταστήματα, τις βιοτεχνίες και τις επιχειρήσεις τους την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Καλεί όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση και στη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συνδικαλιστικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Πλατεία Δημαρχείου) στο Ναύπλιο .
 
Η Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας επισημαίνει ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητάς του. Ακόμη, καλούμε όλη την τοπική κοινωνία την ίδια ημέρα να απέχει από κάθε είδους κατανάλωση προϊόντων, συμβάλλοντας στον αγώνα ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, που αφορά όλους μας!!



ü ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ü ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ







ΤΑ ΔΙΟΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ