ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Με το πρόγραμμα της ΛΑΕ υπάρχει προοπτική και διέξοδος από την 8ετή κρίση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | | |
 Στις 3/2 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Αργολίδα.

Στις 11π.μ. συναντήθηκε με ομάδα αγροτών της περιοχής που τον περίμεναν στο “μπλόκο” στο Κουτσοπόδι ,Άργους. Υπήρξε μια σύντομη συζήτηση και ενημέρωση για τα αιτήματα των αγροτών της περιοχής καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Αμέσως μετά ο επικεφαλής της ΛΑΕ συνοδευόμενος από μέλη της Λαϊκής Ενότητας Αργολίδας και με τον Θ.Πετράκο, περιόδευσε στο Άργος όπου συνομίλησε με πλήθος κόσμού.Οι περισσότερες παρεμβάσεις τον πολιτών αφορούσαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά και καλέσματα σε αγώνα διαρκείας και να “μην κάνουμε πίσω”.
Στις 1μ.μ. πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον αγροτικό συνεταιρισμό “Αργέας”,όπου ακολούθησε μια εκτενής συζήτηση για τα αγροτικά ζητήματα αλλά και τις παραγωγικές δυνατότητες του κλάδου και της περιοχής . Στην συζήτηση συμμετείχαν οι κ.κ. Δήμας (αντιπρόεδρος του συν/μού), Αντωνάκος ( )καθώς και αρκετοί συνεταιριστές.

Στις 2μ.μ. ακολούθησε η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας . Στην συνάντηση αυτή εκτός από τον πρόεδρο κ.Μακρή παρευρέθηκαν οι κ.κ.Χρόνης , Σελλής , Κουτελιάς ,Μπακρυσώρης, Χουντάλας, Βέργας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ.Παϊβανάς.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τεράστια προβλήματα του κλάδου όπου αναγνωρίστηκε ότι οι μνημονιακές δεσμεύσεις δεν μπορούν να περάσουν και ότι δεν δίνουν προοπτική.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επεσήμανε πως με το πρόγραμμα της ΛΑΕ υπάρχει προοπτική και διέξοδος από την 8ετή κρίση,πρέπει ο κόσμος να μην φοβηθεί ,αλλά να γνωρίζει ταυτόχρονα ότι ο δρόμος για την ανασυγκρότηση της χώρας έχει αγκάθια, αλλά η προοπτική υπάρχει και πρέπει να την διεκδικήσουμε.

Στο τέλος της συζήτησης έγινε εκτενής αναφορά στις δυνατότητες της περιοχής καθώς και στα αναπτυξιακά έργα τα οποία χρειάζεται.
Η περιοδεία έκλεισε με την συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους κ.Κολεβέντη καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ.Κολεβέντης ανέφερε τα τραγικά στοιχεία της απασχόλησης στην περιοχή, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης και την ανεργία και βέβαια την αντίθεσή του με το επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Π.Λαφαζάνη όπου ανέπτυξε το πολιτικό σχέδιο της Λαϊκής Ενότητας. Ένα σχέδιο για την κατάργηση των Μνημονίων, την ανάταξη της κοινωνίας, την εθνικοποίηση των Τραπεζών, την διαγραφή του χρέους και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Παρά την μεγάλη διάρκεια της εκδήλωσης , αφού υπήρξαν πάρα πολλές τοποθετήσεις και ερωτήσεις από το κοινό, η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ