ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιώργος Σκούρας μιλάει για το φόρο στο κρασί (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. |
Του Θόδωρου Λέλεκα

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου μιλάει για πρώτη φορά με θέμα τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο Κρασί. Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν άρχισε να συζητιέται, μέχρι σήμερα, που είναι πλέον σε εφαρμογή, έχουν ακουστεί και ειπωθεί πολλά για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης που η Κυβέρνηση επέβαλε στο κρασί.

Το σίγουρο είναι ότι το μέτρο αυτό ταρακούνησε από την πρώτη μέρα τον οινικό κλάδο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε κάνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης, εντός και εκτός συνόρων, ενώ πολλοί φοβούνται ότι τα αποτελέσματά του θα είναι δυσάρεστα και μη αναστρέψιμα σε βάθος χρόνου.

Αναζητώντας μια λογική και εμπεριστατωμένη ανάλυση της κατάστασης μέχρι τώρα, αλλά και των κινήσεων των μελών του κλάδου για να την αντιμετωπίσουν, ο Θόδωρος Λέλεκας αναζήτησε τον κ. Γιώργο Σκούρα, καταξιωμένο οινοποιό και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. 

Στην πρώτη του αυτή συνέντευξη για το κρίσιμο αυτό θέμα, ο κ. Σκούρας παρουσιάζει τις θέσεις των οινοποιών, τα προβλήματα που έχουν ήδη αρχίσει να απειλούν ολόκληρο τον κλάδο, καθώς και τις επιπτώσεις που ήδη διαφαίνονται στις εξαγωγές και γενικά στην εξωστρέφεια του Ελληνικού κρασιού. Ας την παρακολουθήσουμε…

in2life.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ