ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Στην Έδεσσα ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον Αερωπό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
 Για την 18η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου (18.00) τον Αερωπό στην Έδεσσα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Νάσκος και Χαρίτσος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Αγγελίδη.

Το έργο των Λύκων κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αύριο, καθώς ο Αερωπός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι ιδιαίτερα δυνατός όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια είναι οι δύο βαθμοί της νίκης, οι οποίοι θα τους διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο παίκτης μας Τζούρο Μούγιτς δήλωσε για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, καθώς μπορεί πριν από λίγο καιρό να πήραμε την πρόκριση για το Κύπελλο μέσα στην Έδεσσα, αλλά τώρα είναι ένας άλλος αγώνας και έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την βαθμολογική διαφορά και πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού και ο Αερωπός είναι σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας πάρει θετικά αποτελέσματα τελευταία. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Ο παίκτης μας Αντώνης Δάσκαλος επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και μάλιστα μια εβδομάδα πριν το Final 4 του Κυπέλλου. Όλη την εβδομάδα βλέπουμε βίντεο με τους αντιπάλους μας, διορθώνουμε τα λάθη μας στις προπονήσεις και θέλουμε να φανούμε πανέτοιμοι μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος δεν είναι άλλος παρά η νίκη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ