ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. |
– Ενημερωτική εκδήλωση για τον Τουρισμό θα γίνει σήμερα στις 17:00 στο Λεωνίδιο, ενώ την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί θα γίνει ανάλογη ημερίδα στη Δημητσάνα.
Διαφημιστική καταχώρηση
– Σε αλλαγές στην ηγεσία και των τριών σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε το ΚΙΣΕΑ στην χθεσινή του συνεδρίαση. Ο Αρκάς Ιωάννης Καρατζιάς είναι ο νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος. Κατάγεται από την Τεγέα Αρκαδίας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Στην Πελοπόννησο άσκησε τα καθήκοντά του στην Π/Υ Αρκαδίας, στους Μολάους, τη Μεγαλόπολη, το Νομό Κορινθίας κ.α.

- Σήμερα θα διεξαχθούν οι τελικοί κυπέλλου των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Μεσσηνίας, Λακωνίας και Κορινθίας.

Στη Μεσσηνία στο Αθλητικό κέντρο της Ένωσης, ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ και ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ, συγκρούονται στις 17:00 με θέα το τρόπαιο του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και το εισιτήριο για την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Ο Τελικός του Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ των σωματείων Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ και Ο Φ. ΜΟΛΑΩΝ Ο ΜΟΛΑΙΚΟΣ, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με ώρα έναρξης τις 14:30.

Στην Κορινθία ο ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ο ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ.

–Επ" αόριστον έχουν κλείσει οι αγρότες την εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας, τόσο στην νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το Καλαμάκι.

-Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης από τις 5.00 το απόγευμα ως τις 11.00 το βράδυ.

-Οι Λάκωνες αγρότες σήμερα θα αποκλείσουν από τις 7.00 έως τις 8.00 το βράδυ την γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης.Για αύριο Πέμπτη προγραμματίζουν αποκλεισμό τραπεζών.

– «Η Ελλάδα σε κρίση, προοδευτικές απαντήσεις». Αυτό είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει τη Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο επιμελητήριο Άργους. Ομιλητές θα είναι: Γιάννης Μανιάτης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας), Σπύρος Λυκούδης ( Βουλευτής Α΄ Αθήνας με το Ποτάμι), Φίλιππος Σαχινίδης (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών).

– Εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Νίκο Καββαδία, θα πραγματοποιηθεί σε πολυχώρο του Άργους το Σάββατο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 41 χρόνων από το θάνατό του.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ