ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη σύσκεψη για το θέμα των σκουπιδιών στο Δημαρχείο Αργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:23:00 μ.μ. |

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών με πρωτοβουλία του Δημήτρη Καμπόσου, ως Δημάρχου και όχι ως Προέδρου της ΠΕΔ για το καυτό ζήτημα των απορριμμάτων.

Παρόντες οι Δήμαρχοι ,Κορινθίων Α.Πνευματικός, Σπάρτης κ.Βαλιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρίπολης Τ.Κακλαμάνος,Συκιωνίων κ.Σταματόπουλος, Β.Κυνουρίας κ.Μαντάς και ο πρώην Μ.Σκαντζος, Ευρωστίνης κ.Ανδρικόπουλος,Βέλου-Βόχας Α.Παπακυριάκος,Νεμεάς Κ.Καλατζής, Ερμιονίδας Δ.Σφυρής και οι Βουλευτές Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης και Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Γ.Μανιάτης έστειλε συνεργάτη του.
Ενημερώθηκαν οι Βουλευτές και από την πλευρά των Δημάρχων για το θέμα των απορριμμάτων και μάλιστα και οι τρεις δήλωσαν υπέρ των θέσεων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, η οποία είναι να αναλάβουν μόνοι τους την διαχείριση και ειδικά για την περιοχή μας ο Δ.Καμπόσος ανέφερε για ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλιέων,Επιδαύρου και Νεμέας, μάλιστα ο Γ.Γκιόλας δεσμεύτηκε να βρεθεί από την κυβέρνηση ο τρόπος που θα διασφαλίσει τις αδειοδοτήσεις όλων των διαδικασιών καθώς και την προστασία των Δήμων από τυχόν διάθεση...εκδίκησης από την Περιφέρεια με την μορφή της επιβολής προστίμων.
Δόθηκε ραντεβού για την Παρασκευή στην Τρίπολη, σε μια διευρυμένη σύσκεψη μεταξύ των Δήμων και των Βουλευτών όλων των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ