ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Επιστρέφει στη ΔΗΕ ο Μανώλης Σφακιανάκης με παρέμβαση Τσίπρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. |
 Η μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη, από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον κλάδο ανθρώπινου δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, ανακλήθηκε πριν από λίγο. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ανάκλησης προέκυψε έπειτα από παρέμβαση του πρωθυπουργού, κάτι που αν επαληθευτεί «αδειάζει» επί της ουσίας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκαλέσει τον κ. Σφακιανάκη, «δημοσιοσχετίστα». Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης κατέθεσε προσφυγή κατά της μετακίνησής στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. 

Με βάση την προσφυγή του ο κ. Σφακιανάκης ζητούσε την ακύρωση της μετακίνησής του, δικαίωμα που του παρέχει ο σχετικός κανονισμός και συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003. Σημειώνεται ότι ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ για τις τοποθετήσεις των υποστρατήγων, μετακινήθηκε χθες βράδυ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη θέση του προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. 

 Το «ξήλωμα» του από την ΔΗΕ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ζήτησαν από την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση της «καρατόμησης» του. 

 Πριν λίγα λεπτά υπήρξε και η επίσημη ενημέρωση με νέο ανανεωμένο πίνακα για τις μετακινήσεις στον οποίο αναφέρεται: "Επιπλέον έγινε δεκτή η προσφυγή του Υποστρατήγου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.." Πηγή: www.lifo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ