ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΥΑΝ από την "Κίνηση πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις διακοπές ρεύματος και νερού"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
 Η «κίνηση πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις διακοπές ρεύματος και νερού» πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΥΑΝ με αφορμή την απειλητική επιστολή διακοπής του νερού σε όσους χρωστούν ακόμη και 150 €. 

Η κίνηση κατέστησε σαφές ότι το νερό ως το πλέον βασικό αγαθό είναι αδύνατον να λείπει από οποιοδήποτε σπίτι ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση του καθενός και ειδικά στις μέρες μας με την εκτεταμένη φτωχοποίηση που έχουν προκαλέσει τα μνημόνια και:

- Τάσσεται ενάντια στην αναλγησία των υπεύθυνων για την απειλητική επιστολή εκ μέρους της ΔΕΥΑΝ

- Ζητά την αποστολή εκ νέου επιστολής από τη ΔΕΥΑΝ που θα ανασκευάζει το απειλητικό ύφος της προηγούμενης και θα ενημερώνει όσους χρωστούν για τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών τους καθώς και τη νέα κοινωνική πολιτική της επιχείρησης. Επιμείναμε στο γεγονός ότι οι δόσεις (12 και 24) σε συνδυασμό με το σχετικά μεγάλο ποσοστό της προηγούμενης οφειλής του που πρέπει να προκαταβάλει ο οφειλέτης, δεν θα έχει αποτελέσματα, για αυτό ζητήσαμε την αύξηση των δόσεων χωρίς να μεσολαβεί η τριμελής επιτροπή που τις εγκρίνει. Τέλος, να υπάρξει μέριμνα διαγραφής του ποσού του οφειλέτη όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστοποιημένα δεν βελτιωνεται η οικονομική του κατάσταση 

- Απαιτεί να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των μεγαλοοφειλετών που ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα συνειδητά δεν πληρώνουν και τα ποσά που αυτοί χρωστούν στη ΔΕΥΑΝ.
- Δεν θα επιτρέψει την διακοπή νερού σε κανένα λαϊκό σπίτι
Ανάλογες παρεμβάσεις της κίνησης όπως αυτή στη ΔΕΥΑΝ που ακολούθησε την επίσκεψή μας στη ΔΕΗ θα συνεχιστούν από την κίνηση μας.

Την Κυριακή 21/2 στις 11:30 στο θέατρο Τριανόν η κίνηση θα πραγματοποιήσει συνέλευση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ