ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

"Ιπτάμενος" Κομνηνός στην κολύμβηση στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. |
 Έπεσε η αυλαία των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθησαν 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016 στο κλειστό κολυμβητήριο Νίκαιας «Ο Πλάτων».
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής Κομνηνός Αιμιλιανός από το Ναύπλιο ο οποίος προπονείται με την Κατερίνα Δημακοπούλου προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ.

Ο αθλητής Κομνηνός Αιμιλιανός συμμετείχε στους αγώνες σε 2 αγωνίσματα: 50μ. πεταλούδα και 50μ. ελεύθερο. Και στα 2 αγωνίσματα έκανε ατομικά φετινά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις. Δεδομένης της κατάστασης του κολυμβητηρίου Ναυπλίου που παραμένει κλειστό για 4ο συνεχόμενο μήνα για πολλοστή χρονιά καθώς και του φορτωμένου προγράμματος του κολυμβητή καθώς είναι μαθητής Β΄ Λυκείου ο Αιμιλιανός Κομνηνός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ξεπέρασε τις δυνάμεις του και τις προσδοκίες της προπονήτριας του και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αιμιλιανό Κομνηνό, στην προπονήτρια του Κατερίνα Δημακοπούλου και στην οικογένεια του που τον στηρίζει σε όλη του την προσπάθεια.

Πάντα επιτυχίες!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ