ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Άνοδος της θερμοκρασίας με μικρή επιδείνωση την Τρίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. |
 Από σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα βιαστεί να γίνει ανοιξιάτικος με αίθριο ουρανό και άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιες οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, όπου ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2 ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 ως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί με ένταση από 3 ως 5 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 8 ως 21 βαθμούς, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα νότια βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 με 7 και πιθανώς τις πρωινές ώρες τοπικά και 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, αλλά στα δυτικά βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη

Την Τρίτη αναμένουμε αρχικά αίθριο καιρό, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες, αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια, δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ