ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, για τους αγώνες των δημοτικών υπαλλήλων και των αγροτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. |
 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων συνήλθε στις 28.01.2016, σε τακτική συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος εισήγαγε προς συζήτηση το 1 ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης με τίτλο : «Περί εκδόσεως ψηφίσματος συμπαράστασης στους αγώνες των δημοτικών υπαλλήλων και των αγροτών» και ο Δήμαρχος λαμβάνοντας τον λόγο κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την προ ημερησίας συζήτηση για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους αγώνες για το ασφαλιστικών των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων και των αγροτών . 

Το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα για την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του θεάματος λόγω της σοβαρότητας του ασφαλιστικού θέματος . Στη συνέχεια ο Δήμαρχος πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος . 

Το Δημοτικό Συμβούλιο , αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ομόφωνα Αριθμός Απόφασης 24/2016 Την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος συμπαράστασης στους αγώνες για το ασφαλιστικό των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων και των αγροτών ως εξής: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών και των δημοτικών υπαλλήλων ενάντια στον ασφαλιστικό νόµο που προωθεί η Κυβέρνηση. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους και θα είμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να ανατρέψουμε κάθε κατάσταση -που είναι εις βάρος τους- γιατί ότι εξοντώνει τους αγρότες και τους εργαζόμενους , έμμεσα εξοντώνει και κάθε έναν από εμάς και συνολικά την πατρίδα μας, που αποστερείται κάθε παραγωγικής βάσης. Ενώνουμε τις φωνές μας με τους αγρότες , τους εργαζόμενους και το λαό της Ελλάδας για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.» 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ