ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μίνι καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. |
 Ο καιρός θυμίζει περισσότερο άνοιξη και όχι χειμώνα. Οι επιστήμονες όμως προειδοποιούν ότι οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες είναι επικίνδυνες για πολλά καρποφόρα δέντρα και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην παραγωγή.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε σήμετα Τετάρτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 28 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ανοιξιάτικες θα είναι οι θερμοκρασίες σήμερα.

Ενδεικτικά:

Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο υδράργυρος θα δείξει 27
ΛΕΩΝΙΔΕΙΟ 25
ΑΘΗΝΑ 24
ΛΑΜΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 23
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ 22
ΣΕΡΡΕΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 21

Η αφρικανική σκόνη θα φύγει την Παρασκευή με τη θερμοκρασία όμως να παραμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ