ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Εύκολη εγκυμοσύνη & ανώδυνος θηλασμός με τις καλύτερες φόρμουλες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. |
 Η περίοδος της εγκυμοσύνης για κάθε γυναίκα είναι πολύ σημαντική, διαφορετική, ευαίσθητη και μοναδική! Δυστυχώς όμως κάποιες καταστάσεις είναι αναπόφευκτες για κάθε έγκυο. Τα πρησμένα πόδια, οι ραγάδες, οι συχνές καούρες είναι μερικά από τα κακώς κείμενα που καλείται κάθε γυναίκα να αντιμετωπίσει.


Παρομοίως πολλά είναι τα ευτράπελα και την περίοδο του θηλασμού, όπου η ενδεδειγμένη στάση του μωρού στην θηλή δεν επιτυγχάνεται, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί την καθημερινότητα της μητέρας ένα από τα κυριότερα προβλήματα, αυτό της ερεθισμένης ρόγας.
Αναρωτιέστε πως θα αντιμετωπίσετε τα παραπάνω προβλήματα ή πως θα τα προλάβετε πριν να είναι αργά; Παρακάτω βρείτε όλες τις απαντήσεις:

Πρησμένα πόδια
Δυστυχώς η κατάσταση αυτή είναι αναπόφευκτη λόγω της διαταραχής της ορμονικής δυσλειτουργίας, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε απλά κάποια χρήσιμα tips που θα ελαχιστοποιήσουν το πρόβλημα:
1.      Αποφύγετε τα στενά παπούτσια ή τα τακούνια
2.      Το περπάτημα και η κολύμβηση είναι πολύ βοηθητικά
3.      Πείτε όχι στην παρατεταμένη ορθοστασία
4.      Τους καλοκαιρινούς μήνες, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο
Επιλέξτε ειδικά προϊόντα για τα πρησμένα πόδια τα οποία θα σας ανακουφίσουν και θα σας χαλαρώσουν.

Επιπλέον για τις ραγάδες και την αντιμετώπιση του πρησμένου και ευαίσθητου στήθους έχουμε να σας προτείνουμε προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας Mustela, τα οποία θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας τόσο στην περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και αργότερα ώστε να φροντίζετε το μωράκι σας.
Ραγάδες
Αποκτήστε με -32% έκπτωση, το Mustela  Vergetures Double Action κατά των ραγάδων που μπορεί να σας σώσει από την δυσμορφία της επιδερμίδας, στα συνηθισμένα μέρη που οι ραγάδες κάνουν την εμφάνισή τους. Με αβοκάντο και shea butter!

Ευαίσθητο στήθος
Στο διάστημα της εγκυμοσύνης, το μέγεθος του στήθους αλλάζει μέρα με την μέρα, προκαλώντας πολλές φορές πρήξιμο και πόνο. Ο θηλασμός από την άλλη, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμένες ρόγες και πόνο. Το Mustela Soin Spécifique Buste  της σειράς Mustela 9 Months, είναι η ιδανική λύση για το πρόβλημα αυτό! Βάλτε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, σύμφωνα με τις ενδείξεις του γιατρού σας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ