ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση Ανδριανού για την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών σε ακτινολόγους στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών σε Τεχνολόγους-Ακτινολόγους για την απρόσκοπτη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Το πρόβλημα της έλλειψης σε Τεχνολόγους-Ακτινολόγους που ήδη αντιμετώπιζε το Ακτινολογικό Τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου λόγω της μη αναπλήρωσης συνταξιοδοτηθέντων, οξύνθηκε ακόμη περισσότερο λόγω εγκυμοσύνης δύο Τεχνολόγων-Ακτινολόγων με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η πλήρης κάλυψη του προγράμματος των εφημεριών που αντιστοιχούν στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου από το Ακτινολογικό Εργαστήριο, καθώς επίσης και η καθημερινή του λειτουργία.

Δεδομένης συνεπώς της ανάγκης άμεσης ενίσχυσης του Ακτινολογικού με τουλάχιστον δύο Τεχνολόγους-Ακτινολόγους καθώς και προκήρυξης τουλάχιστον δύο θέσεων Τεχνολόγου-Ακτινολόγου για τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την κάλυψη των κενών σε Τεχνολόγους-Ακτινολόγους για την απρόσκοπτη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ