ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τα ταλέντα του Πελοποννησιακού πόλο στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | |
 Στην Πάτρα βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων, Νίκος Βενετόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε προπονητική συνάντηση των επιλέκτων νεαρών αθλητών, από ομάδες κυρίως της Πελοποννήσου.
Για τρεις συνεχόμενες ημέρες όλοι οι νεαροί πολίστες, είχαν την ευκαιρία με τις εντατικές προπονήσεις, υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Βενετόπουλου, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν μία θέση στην προετοιμασία και κατάρτιση της Εθνικής ομάδας παίδων, που θα λάβει μέρος σε διεθνή τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΝΟΠ συμμετείχαν οι: Αθανασόπουλος, Ανδρικόπουλος, Αργυροκαστρίτης, Γουργουλέτης, Ζερνιώτης, Καραμπούλας, Κρίκης, Πασσάς, Σπυράτος, Τάτσιος, Τσιτσάρας, Χατζής και Καλογερόπουλος.

Και από την ΝΕΠ πήραν μέρος οι: Νίκας, Αγγ. Αντίοχος, Μανουδάκης, Καραβούλιας, Ζησιμόπουλος, Δαρζέντας, Γιαννακέας, Π. Αθανασίου, Δ. Αντίοχος, Αβερόπουλος, Τ. Αθανασίου.

Από την Κέρκυρα: Βραχλιώτης, Κούρκουλος, Γιαννακούρης. Ναύπλιο:  Βασίλης Μαλεβίτης και  Ανδρεας Τσελικας, Καλαμάτα: Αγγελέας. Πανιώνιος: Τσελίκας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ