ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. |
-Συσκέψεις , συζητήσεις, αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα με παραστάσεις διαμαρτυρίας, αποκλεισμούς δρόμων και άλλες εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων περιλαμβάνονται στην καθημερινότητα των αγροτών της Πελοποννήσου.
Μέσα από το Καλαμάκι εξακολουθεί να διεξάγεται και σήμερα Παρασκευή η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα προς Κόρινθο και αντίστροφα αφού κλειστές παραμένουν τόσο η νέα όσο και η παλιά Εθνική Οδός. Ο αυτοκινητόδρομος Τριπόλεως –Κορίνθουσήμερα θα αποκλειστεί από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ. Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Π.Ε.Ο Αργους –Τριπόλεως. Σήμερα κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στη Γέφυρα του Ευρώτα στον δρόμο Τρίπολης –Σπάρτης από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ. Κινητοποίηση στους Μύλους του Δήμου Λέρνης, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου, έχουν προγραμματίσει οι αγρότες του μπλόκου του Κουτσοποδίου Αργολίδας.

- Από σήμερα Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την 23η αγωνιστική της Superleague. Θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Παρασκευή (19/02) και το Σάββατο (20/02), κατά τις ώρες καταστημάτων. Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από 13:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ στη Θύρα 2 και 15€ στις Θύρες 1 και 3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15
Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

- Στο Αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016[ώρα έναρξης: 3.00 μμ], εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Επένδυση στους Νέους Αγρότες». Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι ευρύτερες εξελίξεις στη Ανάπτυξη της Υπαίθρου και στην Αγροτική Ανάπτυξη από τη θεωρία στην πράξη και στην παραγωγή θα παρουσιαστούν από ειδικούς επιστήμονες και καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

-Μετά από συνεδρίαση του Πρωτοβαθμίου Ανωτάτου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος, για την διενέργεια τακτικών κρίσεων ανώτατων αξιωματικών, υπήρξε αλλαγή και στην Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχιπύραρχος Κώστας Γιόβας, προάγεται στο βαθμό του Υποστρατήγου και αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής.

-"Θα ολοκληρώσουμε σύντομα το τοπικό σχέδιο διαχείρισης πάνω στον αναθεωρημένο περιφερειακό σχεδιασμό και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου εθνικού σχεδιασμού και θα στα οικόπεδα του Μεγαβουνίου θα λάβει χώρα μία άκρως προχωρημένη διαχείριση που θα δίνει »απαντήσεις» για όλα τα απορρίμματα, θα παράγει προιόντα και θα κοστίσει »κομπλέ» στο 1/4 της σημερινής τιμής του τόνου". Αυτό δήλωσε σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, σε συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών. Ο κ. Παυλής συνέχισε: » Η διαχείριση στο Μεγαβούνι θα είναι σύγχρονη, φιλική στο περιβάλλον. Δεν θα γίνει καύση. Θα αξιοποιηθούν όλα τα είδη αποβλήτων. Το Μεγαβούνι είναι η οριστική επιλογή μας. Το κράτος μας έχει δώσει 600.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του χώρου. Δεν κοστίζει τίποτα στο Δήμο. Όταν τελειώσει το ζήτημα με το Δασαρχείο θα έχουμε ολοκληρώσει όλα τα ζητήματα των αδειών και των εγκρίσεων». Και κατέληξε ο κ. Παυλής: » Η αντιπολίτευση λέει πράγματα »κενού περιεχομένου». Μπορούσαν τόσα χρόνια να λύσουν το πρόβλημα και δεν έκαναν τίποτα. Γιατί δεν μιλάνε για την »ταμπακιέρα; Γιατί δεν έκαναν τίποτα για την ενδιάμεση λύση;».

-Αποκριάτικη παρέλαση θα οργανώσει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου της Σπάρτης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 13 Μαρτίου 2016, στους κεντρικούς δρόμους της Σπάρτης. Η έναρξη θα γίνει απ” το άγαλμα του Λεωνίδα και ο τερματισμός της παρέλασης έχει οριστεί για την κεντρική πλατεία της πόλης. Το Νομικό Πρόσωπο θα χορηγήσει στις τρεις καλύτερες ομάδες χρηματικά έπαθλα, 500,00 ευρώ για το πρώτο 1ο βραβείο, 300,00 ευρώ για το 2ο βραβείο και 200,00 ευρώ για το 3ο βραβείο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ