ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ε. Τσατσούλη: Εισπράξαμε αλαζονεία, υποτιμητική συμπεριφορά και προσωπικό bullying από την κ.Νικολάκου και τον κ. Χειβιδόπουλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. |
 Σχετικά με την από 23-02-2016 ανάρτησή σας με τίτλο «Νικολάκου:Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την διαχειρηση των απορριμμάτων είναι η μόνη ρεαλιστική, ορθολογική και νόμιμη λύση»  , όπου σαφώς αναφέρετε το πρόσωπο μου σε συνέντευξη-δήλωση της κ. Νικολάκου, σας δηλώνω-γνωρίζω προς δημοσιοποίηση, ως έχουσα νόμιμο δικαίωμα-συμφέρον, ισότιμα, τα παρακάτω:

1.- Παθογένειες συνδικαλιστικών συνδιοικήσεων μπορεί να φαντασιώνεται η κ. Νικολάκου ως αποτέλεσμα της επαγγελματικής της εμπειρίας ως υπαλλήλου του ΙΚΑ σε μίξη με το κομματικό της παρελθόν. Πάντως η μόνη «συνδιοίκηση» που διαφαίνεται είναι αυτή της κ. Νικολάκου και της «φαμίλιας» της, με τους μεγαλοεργολάβους.

2.- Κλίμα ανασφάλειας στους εργαζόμενους δημιουργούν οι πολιτικές που εκφράζουν και πραγματοποιούν η κ. Νικολάκου και η «φαμίλια» της.

3.- Δεν ζητήσαμε να λάβουμε διαβεβαιώσεις από κανέναν αν και για την ιστορία εισπράξαμε από την κ. Νικολάκου αλαζονεία και υποτιμητική συμπεριφορά από τον δε κ. Χειβιδόπουλο πέραν της αλαζονείας και προσωπικό bullying.

4.- Δεν αποκρύπτεται καμία συνάντηση γιατί ποτέ δεν ζητήθηκε-επιδιώχθηκε συνάντηση από τους εργαζόμενους. Η ψυχρή αλήθεια είναι ότι η αιφνιδιαστική διαδήλωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο χώρο που έδινε συνέντευξη ο κ. Τατούλης, οδήγησε την πανικόβλητη κ. Νικολάκου να παρακαλεί τους διαμαρτυρόμενους, να συναντηθούν με τον κ. Τατούλη παρουσία και του εριστικού, κ. Χειβιδόπουλου.

5.- Η Πρόεδρος των εργαζομένων ποτέ δεν ενημέρωσε κανέναν, «ότι οι Δήμαρχοι εκφοβίζουν τους εργαζόμενους». Η Πρόεδρος των εργαζομένων δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι εργαζόμενοι διαφωνούν καθολικά με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα απορρίμματα και θα τον πολεμήσουν μέχρι την κατάργηση του.

Ως μάχιμη εργαζόμενη στην καθαριότητα και ως μία από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που «κρεμάστηκε» πίσω από απορριμματοφόρο, τυγχάνουσα δε και του λιμανιού και του σαλονιού και ουχί «πολυτελείας»... θα ξανανταμώσουμε._

ευχαριστώ

Ευαγγελία Τσατσούλη-Παπαγεωργοπούλου
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής
Αυτοδιοίκησης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ