ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Κωστούρος: "It ' s the master plan stupid" (συνέχεια)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. |
 Γίνεται λοιπόν απόλυτα κατανοητό ότι το master plan είναι ένα "τοπογραφικό " με καθορισμό συγκεκριμένων χρήσεων όπως εμπορικό λιμάνι , πάρκινγκ, επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κλπ κλπ. 

Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι η πρώτη απαραίτητη και επιβεβλημένη σχεδιαστική κίνηση για την εκκίνηση οποιασδήποτε πρωτοβουλίας στη λιμενική ζώνη. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ MASTER PLAN. Ok; ΟΚ!!!
ΤΟ MASTER PLAN ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑ. Ok; ΟΚ!!!
ΤΟ MASTER PLAN ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ. Ok; ΟΚ!!!

Στο βουλευτικό και στην παρουσίαση από την ομάδα μελέτης ένας δημότης αναφέρθηκε σε παρέμβασή του για τα πηρυνουργεία και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλούν, δεύτερος σχετικά με αλιευτικό καταφύγιο ερασιτεχνών αλιέων ο οποίος καλύφθηκε μιας και υπάρχει πρόβλεψη και δύο οι οποίοι αναφέρθηκαν στο parking και στο ότι δεν υπάρχει όραμα αν δεν ταυτίζεται με το όραμά τους. 

Οι άλλοι που μίλησαν δεν είπαν κάτι όταν ο περιφεριάρχης δεσμεύτηκε για τη δημιουργία μαρίνας και για χρηματοδότηση της εκβάθυνσης. Δεν ύψωσαν το ανάστημά τους να του πουν ότι λέτε ψέμματα κ. Περιφεριάρχα και μας κοροιδεύετε τόσο καιρό. 

Απλώς εποίησαν τη νήσσαν κοινώς έκαναν την πάπια.
Φυσικά διαφώνησαν ελαφρώς με τη θέση της μαρίνας παραλείποντας να θυμίσουν ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό ότι η μαρίνα (τουριστικός λιμένας) είναι χωροθετημένος σε αυτό το σημείο με ΦΕΚ από το 2009 και το ΣΔΙΤ που έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα χέρια της έχεις περάσει και ελεγκτικό συνέδριο. Επίσης ότι η παρατήρηση άργησε 7 χρόνια.
Η παρουσίαση τελείωσε με χαμόγελα .....

Εκεί λοιπόν που περιμέναμε τις τοποθετήσεις των παρατάξεων και πολιτικές απόψεις να ´σου πετιέται ("απογοητευμένος" , αρθρογράφος πολιτικός μηχανικός του Ε. Μ. Π. ) από ξαρχής και αγριεύει και θεριεύει και......(ταπεινή μου άποψη ότι jeronymo άκουγε ο φαρμακοποιός κειμενογράφος και όχι ο πολιτικός μηχανικός Ε. Μ. Π. αλλά αυτό είναι υποκειμενικό).

Δεν βγήκε ανακοίνωση από επικεφαλή παράταξης ή παράταξη ή δημοτικό σύμβουλο ή φορέα ή επιτροπή πολιτών απλά ένα άρθρο από επιστήμονα ο οποίος μιλούσε για την μελέτη καταγγέλοντας προχειρότητα , κακή διατύπωση και απουσία έργων. 

Η ομάδα μελέτης σεβόμενη τα βιογραφικά των μελών της απάντησε προφανώς θιγόμενη και είπε αυτό που με κεφαλαία γράμματα ξεκαθαρίσαμε πιο πάνω:

"It ' s the master plan stupid" παραφράζοντας φράση πολιτικού ανδρός πριν τις εκλογές του 1992 στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Δηλαδή εδώ καθορίζουμε χρήσεις και υπάρχει ένα σύνολο μελετών για έργα που θα ακολουθήσει.
Ο τρόπος που η ομάδα μελέτης ουσιαστικά παραδίδει μαθήματα σχετικά με το τι είναι master plan , τι το ακολουθεί και τι πρέπει να γνωρίζει η όχι ένας μηχανικός δεν θα σχολιαστεί από εμένα αλλά από εσάς. 

Θα αναρτήσω αύριο την απάντηση της ομάδας μελέτης για να τη διαβάσετε ή να την ξαναθυμηθείτε
Η ουσία είναι ότι κατήγγειλε το Ε. Μ. Π. και απάντησε το Ε. Μ. Π. 

Κάποιος ξαφνικά φόρεσε το μπέρτα και τη μάσκα του supermechanic για να συγκρουστεί στο γνωστικό του αντικείμενο και πήρε απάντηση από άλλους mechanics του ίδιου γνωστικού αντικειμένου.....

Η σύγκρουση σφοδρή !!! αποτέλεσμα ; ........συνεχίζεται
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ