ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Βασίλης Σιδέρης: Συγχαρητήρια στο 1ο ΕΠΑΛ και στο 1ο Ε.Κ. Άργους για τις επιτυχίες τους στο δεύτερο Διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
 Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους και στο 1ο Ε.Κ. Άργους για τις επιτυχίες τους, στο δεύτερο Διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους και συγκεκριμένα, για την ταινία «Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου», όπου έλαβε το 1ο Πανελλήνιο βραβείο ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) του Υπουργείου Παιδείας και της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και για το 2ο βραβείο με την ταινία « Για την Ελλάδα μου Στέλιο», αφιέρωμα στον Στέλιο Κυριακίδη.

Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θυσιών των ίδιων των παιδιών, των καθηγητών τους και των οικογενειών τους και αποδεικνύουν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τα καταφέρουμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Αποδεικνύουν ότι με την πίστη στις δυνάμεις τους, με επίμονη και επίπονη προσπάθεια ξεπερνούν εμπόδια και κατακτούν σημαντικούς στόχους.

Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι επιτυχίες θα συνεχιστούν στο μέλλον και θα αποτελέσουν κίνητρο και για άλλα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Σας ευχαριστούμε. Μας κάνετε περήφανους και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.





ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ



ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ