ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Προβολή ταινίας μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ.Άργους για τους πρόσφυγες με τίτλο "Το χρέος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
 Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Άργους στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος που εκπονείται στο σχολείο, θα προβληθεί η ταινία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ. Άργους με τίτλο "Το Χρέος"

Είναι ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους πρόσφυγες και στους ανώνυμους εθελοντές, που βοήθησαν και βοηθούν όλους αυτούς τους ξεριζωμένους.

Η ιδέα για τη δημιουργία της ταινίας, στηρίχθηκε σε ένα άρθρο του Παναγιώτη Σαμαρά. Διασκευή σεναρίου από την Βίκυ Σωτηροπούλου, μουσική επένδυση με τα υπέροχα τραγούδια του Λευτέρη Μέρου, του Δημήτρη Ζερβουδάκη και την θεϊκή μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. 

Τους ευχαριστούμε πολύ. Ηχογράφηση, μοντάζ, εύρεση αρχειακού υλικού από τους υπέροχους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στην ομάδα. Η ταινία είναι από τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες αυτών των μαθητών που έχουμε δει τελευταία.. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Μουσική εκδήλωση με τον Λευτέρη Μέρο και τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Λευτέρης και ο Νίκος, από τη νέα ελπιδοφόρα γενιά μουσικών, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των μαθητών και εκπαιδευτικών και με την παρουσία τους θα κάνουν την εκδήλωση πραγματικά αξέχαστη. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ