ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σάρωσαν τα βραβεία οι Χανιώτες στο 2ο wild terrain Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
 Δύο πρώτες θέσεις και μία πέμπτη κατέκτησαν τα μέλη της Λέσχης 4Χ4 Χανίων στο 2ο wild terrain για το 2016 που προσμετρούσε στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Καραθώνα στο  Ναύπλιο με διοργανώτρια τη Λέσχη Ναυπλίου 4Χ4.

Συγκεκριμένα ο Αγγελος Κοκολάκης με το θηριώδες αυτοσχέδιο σωληνωτό τετρακίνητο όχημά του έπειτα από έναν εξαιρετικό αγώνα, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 1η θέση στη μεγάλη κατηγορία WT OPEN. 

Επίσης, ο αθλητής της Λέσχης 4Χ4 Χανίων Κώστας Γκιαούρης, ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός σε τετρακίνητο όχημα, με οδηγό τον Θεόδωρο Πανταζάκο από τη Λέσχη SKARTA 100 Πάτρα κατέφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία ENTRY. 

Ο τρίτος οδηγός της Λέσχης 4Χ4 Χανίων Γιώργος Μιχαλόπουλος -που συμμετείχε στους αγώνες- κατέκτησε την πέμπτη θέση στη κατηγορία WT OPEN. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διήρκησε δύο ημέρες, ήταν συναρπαστικός με έντονες “μάχες”σ’ όλες τις κατηγορίες, που ικανοποίησαν πλήθος κόσμου.

Κατάταξη

Κατηγορία WT OPEN

1ος Αγγελος Κοκολάκης – Σπύρος Κατρης (Λέσχη Χανίων 4Χ4)
2ος Βασίλης Ραυτόπουλος – Βασίλης Μπάρλος (SKARTA 100 Πάτρα).
3ος Μανώλης Νταής – Μανώλης Ξανθός (Εκάλη 4χ4).

Κατηγορία ENTRY


1ος Θεόδωρος Πανταζάκος -Κώστας Γκιαούρης (SKARTA 100 Πάτρα – Λέσχη Χανίων 4Χ4).
2ος Νικόλαος Πλιάκας –Κων/νος Μπιρπιλής (SKARTA 100 Πάτρα).
3ος Δημήτρης Κελλάρης – Χρίστος Δημουλιάς

Το επόμενο wild terrain θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο από τη Λέσχη ΜΑΡΣ, το τριήμερο 22-24 Απριλίου. Ο αγώνας θα προσμετρήσει στο Επαθλο Wild terrain Κρήτης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ