ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αποχαιρετώντας τ' Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | | |
 Οι Απόκριες στον Κύκλο του Χρόνου σηματοδοτούσαν την εαρινή περίοδο σε συσχετισμό με τη Διονυσιακή λατρεία και την ευφορία της γης. Ατομικές και ομαδικές μεταμφιέσεις σ' όλη την Ελλάδα δίνουν το στίγμα τους, επηρεασμένες βέβαια από το σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον γιατι η παράδοση δεν είναι κάτι στατικό.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων έκλεισαν μ΄εναν θετικό απόηχο. Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι κεφαλαιοποιείται σταδιακά και είναι στο χέρι όλων μας να γίνει ένα δυνατό κεφάλαιο για τον Δήμο μας και την πόλη του Ναυπλίου.

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού ευχαριστούν την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Αργολίδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, τους Τοπικούς Προέδρους και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Δημοτικών μας Διαμερισμάτων, το Σωματείο και τη Χορευτική Ομάδα των Φίλων του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, τα Φροντιστήρια VD Χρονοπούλου, την Ομάδα Κρουστών Batuca- Ουρανοκατέβατο- ΔΟΠΠΑΤ, τη Φιλαρμονική και τις Χορωδίες του ΔΟΠΠΑΤ, την Παιδική Χορωδία της ARTIVA, “ Με ένα Καλειδοσκόπιο”, το Κεντρο Δημιουργικής Απασχόλησης “Δημιουργώ” , τη Θεατρική ΄Ομαδα Προσκήνιο και την Πειραματική Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ,το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, τις Χορευτικές Ομάδες του Γιώργου και Κώστα Τάτση, τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ναυπλιέων και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό- Νηπιαγωγείο “Δον Πινέλο”, τα συνεργεία καθαριότητας καθώς και τον συμπολίτη μας Κο Χρήστο Πενταρά.

Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα των κατοίκων ¨Συνοικία το ΄Ονειρο” για την Προνοιώτικη Αποκριά που πιστεύουμε ότι με τη φετινή της διοργάνωση αναζητά τον καρναβαλικό της παλμό μέσα στη σύγχρονη δομή αυτής της γειτονιάς που γνωρίζει από γλέντι και ξεφάντωμα. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την συμμετοχή και την παρουσία τους.

Καλή Σαρακοστή!!!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή Αναπλιώτικου Καρναβαλιού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ