ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Πολιτιστικό διήμερο για 25 μαθητές του Νέου Σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. |
 Στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και έντονης θεατρικής απόλαυσης είχαν την ευκαιρία να περάσουν είκοσι πέντε μαθητές και μαθήτριες του Νέου Σχολείου που συμμετείχαν στο πολιτιστικό διήμερο που για δεύτερη συνεχή χρονιά οργάνωσε το Νέο Σχολείο στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.
Μια ξεχωριστή εμπειρία που φαίνεται να καθιερώνεται κυρίως εξαιτίας της επιθυμίας των μαθητών αλλά και της διάθεσης των καθηγητών.
Η θεατρική περιπέτεια άρχισε το βράδυ της Παρασκευής με το Μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς» ,όπου με ιδιαίτερο χιούμορ και όμορφα τραγούδια καταλάβαμε πως μόνο μέσα από τη στεναχώρια μπορείς να νιώσεις τη χαρά , μόνο μετά τη νύχτα μπορείς να εκτιμήσεις την καινούρια ημέρα.
Η συνέχεια έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου με το «Καπλάνι της βιτρίνας», ένα σημαντικό έργο για την ελληνική παιδική λογοτεχνία, στο οποίο μέσα από την καθημερινότητα δυο κοριτσιών η Άλκη Ζέη μας μεταφέρει στην αρχή της μεταξικής δικτατορίας.
Τέλος το βράδυ του Σαββάτου το κλασσικό μυθιστόρημα του Φ. Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία» , ένα έργο που θέτει ύψιστα ηθικά διλήμματα, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη διήμερη καλλιτεχνική απόδραση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ