ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οι μαθητές του Δον Πινέλο τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. |
 Οι μικροί μαθητές του βρεφονηπιακού σταθμού - νηπιαγωγείου "ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ" γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου σε μια εκδήλωση γεμάτη Ελλάδα, που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοι του σχολείου Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη και ο Γιάννης Αντωνόπουλος.
Η μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 προς τιμή των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης περιελάμβανε απαγγελία ποιημάτων, τραγούδια που εξυμνούσαν τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων αλλά και ένα ιστορικό του έπους προσαρμοσμένο ειδικά από τους δασκάλους για τα μικρά παιδιά.
Τα παιδάκια επίσης κατασκεύασαν με τις οδηγίες των δασκάλων τους μικρές σημαιούλες και έμαθαν τραγούδια που υμνούν την Ελληνική Επανάσταση.
Τα μικρά παιδιά επίσης με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους Έλενας και Ιωάννας Ιωαννίδη κατασκεύασαν στο εργαστήρι του σχολείου τους παραδοσιακές στολές του τσολιά και της Αμαλίας και χάρισαν στους γονείς τους τα έργα τους.

Επίσης οι εκπαιδευτικοί  του σχολείου καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές ώστε να κατασκευάσουν το στεφάνι με το οποίο έστεψαν το μνημείο του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Σ. Διοβουνιώτη στην Άρια Ναυπλίου.
Η εορταστική εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ