ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

3 χρυσά μετάλλια στο σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου για τον ΠΕΡΣΕΑ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. |
 Εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει ένας σύλλογος στο Άργος που ονομάζεται ΠΕΡΣΕΑΣ και δραστηριοποιείται στο σκάκι. Εκτός από την μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στη Β΄Εθνική και έχει πολύ καλά αποτελέσματα, υπάρχουν και τμήματα υποδομής στα οποία πολλά παιδιά με την επίβλεψη δασκάλων- προπονητών μαθαίνουν τα μυστικά αυτού του συναρπαστικού παιχνιδιού με αποτέλεσμα να έχουν πολλές διακρίσεις στα σχολικά και παιδικά πρωταθλήματα πανελλαδικά.

Κυρίως όμως μαθαίνουν να οργανώνουν τη σκέψη τους και να αποκτούν πνευματικές δεξιότητες(δημιουργικότητα, εξάσκηση μνήμης, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, συγκέντρωση, ικανότητα σχεδιασμού και πρόβλεψης κ.λ.π.).
Κάθε Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα στα εκπαιδευτήρια Μαλτέζου γίνονται μαθήματα και για αρχάριους αλλά και για όσους ξέρουν σκάκι αλλά θέλουν να ασχοληθούν πιο συστηματικά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου, συγχαρητήρια στα παιδιά που διακρίθηκαν(κερδίσαμε 3 χρυσά μετάλλια) και συγχαρητήρια επίσης στη Βάλια που για 3η συνεχόμενη χρονιά πήρε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία της. 

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές Φάνη Τσαρσιταλίδη, Βαγγέλη Σακελλαρίου Βασίλη Βλογιάρη και Παναγιώτη για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ