ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Απονέμονται τα βραβεία του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας 2016 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | |
 Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος) και το Εικαστικό Εργαστήρι Β. Σαγκιώτη, διοργάνωσαν τον 4o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας με τίτλο: «Πανί με πανί». 

Ο διαγωνισμός Γελοιογραφίας χωρίζεται σε δυο κατηγορίες. 

Στην πρώτη κατηγορία συμμετείχαν δημιουργοί κόμικς, γελοιογράφοι, σπουδαστές εικαστικών τεχνών, καθώς και άτομα που αγαπούν την γελοιογραφία αρκεί να είναι άνω των 18 χρόνων.

Τα βραβεία για την πρώτη κατηγορία είναι τρία.
Πρώτο Βραβείο: 500 ευρώ
Δεύτερο Βραβείο: 300 ευρώ
Τρίτο Βραβείο: 200 ευρώ

Στην δεύτερη κατηγορία συμμετεχουν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Για τις τρεις καλύτερες γελοιογραφίες της δεύτερης κατηγορίας θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι, καθώς και βιβλία γνωστών Ελλήνων γελοιογράφων.

Οι συμμετέχοντες ήταν ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε τεχνική και όλων των ειδών τα υλικά και μέσα, ώστε να δημιουργήσουν την γελοιογραφία τους, ενώ τα έργα δεν θα έπρεπε να έχουν δημοσιευθεί.

Όλα τα έργα θα εκτεθούν από τις 8 έως τις 21 Απριλίου σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση και η βράβευση των νικητών θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου στις 12:30μ.μ.  σε ειδική εκδήλωση στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη "Παλαμήδης" στο Ναύπλιο.

Η αξιολόγηση των έργων έγινε από πενταμελή επιτροπή κριτών η οποία απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Κουντούρη (γελοιογράφο), Ηλία Μακρή (γελοιογράφο), Έφη Ξένου (γελοιογράφο), Βλάντιμιρ Ραντιμπράτοβιτς (εικονογράφο), και Γεωργία Τσαζή (αρχιτέκτωνας, σκιτσογράφος νικήτρια του διαγωνισμού γελοιογραφίας 2015).

Επιμέλεια έκθεσης
Βασιλική Σαγκιώτη, Κυριάκος Μακρής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ