ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων η ομάδα του Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. |
 Χωρίς να καταφέρει να πραγματοποιήσει νίκη, αλλά με πολλές και σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, επέστρεψε χθες η εφηβική μας ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και τους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Με πολύ λίγους αγώνες στο ενεργητικό τους πριν τους τελικούς, αλλά και με αρκετούς παίκτες από την παιδική ομάδα, οι Λύκοι μας κατέλαβαν τελικά την 8η θέση και έθεσαν τους νέους στόχους τους για την επόμενη χρονιά.

Πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατη εμφάνιση σε όλους τους αγώνες, η ομάδα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάτι καλύτερο, έδειξε όμως ότι το μέλλον είναι όλο μπροστά της και με περισσότερη δουλειά και περισσότερα παιχνίδια προετοιμασίας, θα ανταπεξέλθει πολύ καλύτερα σε μελλοντικές προκλήσεις.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: "Το επίπεδο του τουρνουά ήταν πολύ καλό και οι εμπειρίες που πήρε η ομάδα μας σημαντικές. Χάσαμε από την πρώτη μέρα μια σημαντική μονάδα, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για κανέναν στην ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι παραμείναμε ανταγωνιστικοί για ένα διάστημα, όχι όμως αρκετό. Με την επιστροφή στο Άργος θέτουμε νέους στόχους και εντατικοποιούμε τη δουλειά μας. Ήταν μεγάλη επιτυχία για εμάς να βρισκόμαστε στο F8. Ο επόμενος στόχος μας είναι να ξαναβρεθούμε σε τελικούς, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ