ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | |
 Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Η Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση και οι Παραστατικές Τέχνες στη δια βίου μάθηση» του τμήματος των Θεατρικών Σπουδών του Ναυπλίου πραγματοποιεί μια ακόμα θεατροπαιδαγωγική δράση. 

Τίτλος του προγράμματος είναι «Τσαφ… τσ…..ουουουουουουφ - Το τρένο της ζωής» και θα πραγματοποιηθεί στις Αγροτικές Φυλακές του Ναυπλίου την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 2:30 μ.μ.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 20 κρατούμενοι των φυλακών που προσφέρθηκαν οικειοθελώς.

Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να γυρίσουν πίσω στο χρόνο, να ξαναθυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια και τις στιγμές που τους κάνουν να ξανανιώσουν παιδιά. Μια εκδρομή, το χάδι της μάνας, το αγαπημένο τους παιχνίδι, η πρώτη μέρα στο σχολείο, ένα ηλιοβασίλεμα μπορεί να γίνουν η αφορμή για να επικοινωνήσουμε, να θυμηθούμε ότι είμαστε ακόμη παιδιά, να συναισθανθούμε και να αναπολήσουμε όσα αποτελούν την προσωπική μας αφετηρία. Το τρένο της ζωής έχει πολλά βαγόνια και εμείς θα τα γεμίσουμε με χρώματα, εικόνες και προσωπικές σκέψεις!

Το εργαστήρι εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται για το 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Συγγραφέων Αργολίδας και καταλήγει σε μια δράση δημιουργικής γραφής.

Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Βασιλική Λεγκριανού και Δήμητρα Ποταμιάνου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ