ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
-Ευρεία σύσκεψη για τη στήριξη και τη συμμετοχή στην πορεία κατά της ανεργίας από την Πάτρα ως την Αθήνα 3 με 10 Απρίλη 2016διοργανώνεται σήμερα στις 7.00 στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου.

-Το 1ο Πανεπιστημιακό τουρνουά Τένις Επιπέδων ανακοίνωσαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στο άθλημα της αντισφαίρισης στα χρονιά λειτουργίας του Παν/μιου Πελοποννήσου και οι διοργανωτές έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει επιτυχία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4/4 και η τελική σειρά θα γίνει στις 10/4 με σύστημα τόσο Round Robbin, όσο και knock out ταμπλό στην τελική φάση.

-Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σε σπίτι στην Αρεόπολη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μέσα από το σπίτι ανασύρθηκε νεκρός 55χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αρεόπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το περιστατικό έγινε αργά χθες το βράδυ.

-Χωρίς πρόσβαση στην πόλη της Καλαμάτας κινδυνεύει να μείνει ο οικισμός Ασπρόχωμα στα βόρεια του κόμβου Καρέλια, καθώς με τα έργα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας καταργήθηκε ουσιαστικά ο μοναδικός δρόμος που εξυπηρετούσε τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση του ιδιότυπου οδικού τους αποκλεισμού, οι κάτοικοι και ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ασπρόχωμα αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και συγκεντρώνουν υπογραφές σε κείμενο διαμαρτυρίας, ενώ ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικο στις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών.

-Ο Δήμος Κορινθίων, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων του Δήμου Κορινθίων, προκειμένου να τους τιμήσει για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προσπάθεια για την προστασία του δάσους και την ανάδειξη του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών δασοπυροσβεστών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στο Ράντζο του Σκούρα, στο Σοφικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ