ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τον Φίλιππο Βέροιας υποδεχεται ο Διομήδης το Σαββατο στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. | | |
 Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου (14.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας τον φετινό Κυπελλούχο Φίλιππο Βέροιας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Τσάμο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ-3.

Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου, οι Λύκοι βρίσκονται με +3 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Φίλιππο Βέροιας και είναι οι δύο ομάδες που έχουν «κλειδώσει» τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Διομήδης αύριο με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την πρώτη θέση, ανεξάρτητα με την έκβαση του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Ποσειδώνα στο Λουτράκι. Στόχος βέβαια της ομάδας είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς στα play off μπαίνουν με τους μισούς βαθμούς από αυτούς που έχουν συγκεντρώσει στην κανονική περίοδο και δημιουργείται νέος βαθμολογικός πίνακας.

Για τον Φίλιππο ο αυριανός αγώνας είναι κομβικής σημασίας και παίζει το τελευταίο του χαρτί, καθώς αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Διομήδη, να κερδίσει και τον Αερωπό Έδεσσας στο γήπεδό του την τελευταία αγωνιστική και να περιμένει ένα κακό αποτέλεσμα του Διομήδη στο Λουτράκι (ήττα ή ισοπαλία). Με αυτό το σενάριο, με ήττες του Διομήδη και στους δύο αγώνες ο Φίλιππος κατακτά την πρώτη θέση, ενώ με ήττα του Διομήδη αύριο και ισοπαλία στο Λουτράκι, θα πρέπει αύριο να τον κερδίσει με 10 γκολ, ώστε σε πιθανή ισοβαθμία να καλύψει τη διαφορά του μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο (είχε κερδίσει ο Διομήδης με 23-32).

Τα σενάρια πολλά στο πιο εντυπωσιακό, ανατρεπτικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ο αυριανός αγώνας θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρων και θα διαφημίσει για μια ακόμη φορά το ελληνικό χάντμπολ. Οι φίλοι και φίλαθλοι του Διομήδη θα κάνουν αύριο αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο, καθώς έχουν αποδείξει ότι σε όλους τους αγώνες είναι εκεί, πάντα πρωταγωνιστές, πάντα ο 8ος παίκτης των Λύκων που στηρίζει την ομάδα έμπρακτα.

Θα είναι όλοι εκεί για να δουν από κοντά τους παίκτες μας να αντιμετωπίζουν μια ιστορική ομάδα, η οποία φέτος έχει ήδη έναν τίτλο, έχει το πιο δυνατό μπάτζετ στην Ελλάδα και έχει στις τάξεις της πολλούς αθλητές – αστέρια, με λαμπρή καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως ο Γρηγόρης Σανίκης, ο Σάββας Καρυπίδης, ο Κώστας Τσιλιμπάρης, ο Δημήτρης Μπαντής, αλλά και αγαπημένα αστέρια του handball, που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα μας, όπως ο πρώην αρχηγός μας Γιώργος Μαστορογιάννης, ο Μπάμπης Ανανιάδης και ο Κώστας Δεληγιάννης.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας είπε για το αυριανό παιχνίδι: «Ο φετινός Φίλιππος και ακόμα περισσότερο αυτός μετά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, είναι η ομάδα με τα περισσότερα βαριά ονόματα, αλλά και ταυτόχρονα με την μεγαλύτερη επένδυση φέτος στο μπάτζετ του και χωρίς αμφιβολία το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η δική μου ομάδα από την άλλη, βρίσκεται πιο μπροστά στη βαθμολογία από το Φίλιππο και σε περίπτωση νίκης ή ακόμα και ισοπαλίας εξασφαλίζει την πρώτη θέση για την κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας στη δεύτερη φάση. Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές μου, που αν και καθαρό αουτσάιντερ για τετράδα ή ακόμα και εξάδα το καλοκαίρι, κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντίπαλους και επέδειξαν τρομερή διάρκεια στο μαραθώνιο ενός εκ των πιο αμφίρροπων πρωταθλημάτων. Έχουμε ενθουσιασμό για το παιχνίδι και σκοπεύουμε να το απολαύσουμε. Αύριο παίζουν ο πρώτος εναντίον του φαβορί και καλούμαστε και οι δύο να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο ματς και καλώ τους Αργολιδείς να το απολαύσουν από κοντά, στηρίζοντας έτσι την τρομακτική προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος εντός και εκτός γηπέδου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Φιλίππου και όλους τους συντελεστές της για την δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ο παίκτης μας Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας, που χρειαζόμαστε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους δυο βαθμούς που θα μας δώσουν και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off».

Ο παίκτης μας Λούκα Ντάσεβιτς τόνισε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Είμαστε σε καλή φόρμα, έχουμε ένα σερί 15 νικών στη Handball Premier, έχουμε παλέψει και ιδρώσει πολύ για να είμαστε στην θέση που βρισκόμαστε τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και αύριο. Ο Φίλιππος είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία στο ρόστερ του, έχει όμως και τις αδυναμίες του. Με τους δύο πολύτιμους βαθμούς από το αυριανό παιχνίδι, κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία των Play Off. Καλώ όλους τους φίλους και φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν και να γίνουν ο 8ος παίκτης μας στο γήπεδο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ