ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πατούλης σε Κωστούρο για τον Μπουζαλά: Μου τον δανείζεις...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. |
Τα εύσημα του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη δέχθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την καθαριότητα της πόλης του Ναυπλίου.

Ο κ Πατούλης είχε την ευκαιρία να περάσει δύο μέρες στο Ναύπλιο και να ζήσει από κοντά τις προετοιμασίες για τον Μαραθώνιο αλλά να περπατήσει στα στενά της παλιά πόλης. Ήταν τέτοια η εντύπωση που προκάλεσε η καθαριότητα της πόλης στον κ. Πατούλη που την ήμερα διεξαγωγής του Μαραθωνίου, με το καλήμερα στον κ. Κωστούρο, του ζήτησε να του πει ποιον έχει υπεύθυνο στην καθαριότητα.  Τυχαία εκείνη τη στιγμή μαζί του ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του τομέα καθαριότητας Γιώργος Μπουζαλάς και ο κ. Κωστούρος τον υπέδειξε ως τον άνθρωπο που έχει επωμιστεί το βάρος της καθαριότητας. Ο κ Πατούλης συνεχάρη τον κ Μπουζαλά και μάλιστα χαριτολογώντας ζήτησε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων να του τον δανείσει για λίγο καιρό. Φυσικά ο κ Κωστούρος αρνήθηκε με κομψό τρόπο.
Βέβαια ο Δημαρχος Αμαρουσίου δεν ήξερε πως, ο Γιώργος Μπουζαλάς μπορεί να ειναι υπεύθυνος στον τομέα καθαριότητας αλλά προστρέχει παντού όπου του ζητηθεί και σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προσφέρει την βοήθειά του, γιατί αν το ήξερε μάλλον σήμερα θα μιλάγαμε για την απαγωγή του αντιδημάρχου.
Βέβαια ο κ Μπουζαλάς παρ όλη την κούραση των προηγουμένων ημερών δεν παρέλειψε να συμμετάσχει και στο αγώνισμα των 2,5 χιλ μαζί φυσικά με τα μικρά παιδιά του και ας ήξερε πως όταν όλα τελειώσουν από τον Μαραθώνιο και όλοι φύγουν, τότε αρχίζει για εκείνον και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ένας άλλος Μαραθώνιος, για να μαζέψουν ότι άφησαν οι χιλιάδες των ντόπιων και επισκεπτών στην πόλη και τα κατάφερε και πάλι.!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ