ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Πελοπόννησος Οικολογική: Ειρήνη και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
 H Περιφερειακή παράταξη «Πελοπόννησος Οικολογική» στέκεται στο πλευρό των προσφύγων και των τοπικών κοινωνιών σε Ερμιονίδα και Λυγουριό που άνοιξαν φιλόξενη αγκαλιά για να τους προσφέρουν ανακούφιση μέσα από την δράση τοπικών συλλόγων, φορέων αλλά και μεμονωμένων πολιτών.
Οι οικολόγοι είμαστε κατά του πολέμου και της βίας σαν μέσο επίλυσης των διαφορών ανάμεσα σε κράτη και το εσωτερικό των κοινωνιών. Είμαστε σταθερά ταγμένοι ενάντια στην αδικία και στην υπεράσπιση των κυνηγημένων από τους πολέμους και την φτώχια.

Πιστεύουμε πως μέχρι να λυθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η μετεγκατάσταση των προσφύγων σε Ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει άμεσα να φύγουν από τους δρόμους, τις πλατείες των πόλεων και τις λάσπες της Ειδομένης, να μην μπουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να μην αφεθούν στα χέρια κερδοσκόπων και εκμεταλλευτών. Η λύση της προσωρινής διαμονής τους σε κλειστά ξενοδοχεία σε συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης, με επιδότηση διεθνών οργανισμών, εκτός των άλλων είναι και οικονομική ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και δημιουργία θέσεων εργασίας για τους ανέργους.

Ελπίζουμε και καλούμε σε περιφερειακό επίπεδο όλες τις παρατάξεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες.

Περιφερειακή Παράταξη
«Πελοπόννησος Οικολογική»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ