ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σπύρος Διολίτσης: Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |
 Χρέος κάθε Νεοδημοκράτη, κάθε πατριώτη Έλληνα, είναι σήμερα να αγωνιστούμε για να απαλλαγεί η πατρίδα μας όσο γίνεται γρηγορότερα από την χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Μια κυβέρνηση που όχι μόνο δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, φορτώνοντας νέα μεγάλα βάρη στις πλάτες των Ελλήνων, αλλά και δημιούργησε κι άλλες, εξαιρετικά επικίνδυνες κρίσεις με συνέπειες στα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα, όπως το προσφυγικό.
Η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον νέο Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει χρέος απέναντι στον τόπο να είναι ετοιμοπόλεμη, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει τη μάχη των εκλογών, να κερδίσει με καθαρή πλειοψηφία και να κυβερνήσει τη χώρα διορθώνοντας λάθη και αδικίες και ανοίγοντας το δρόμο για την οριστική έξοδο από την κρίση, την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση.

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται από κάθε Νεοδημοκράτη, από κάθε Νεοδημοκράτισσα συστράτευση, ενεργή συμμετοχή, σκληρή και αποτελεσματική δουλειά. Χρειάζεται να πείσουμε τους συναγωνιστές μας που για τους δικούς τους λόγους βρέθηκαν μακριά από τις κάλπες το τελευταίο διάστημα να επιστρέψουν. Χρειάζεται να πείσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν διαφορετικές από μας ιδεολογικές αφετηρίες ότι η μόνη λύση σήμερα για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας είναι μια ισχυρή κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Ζητούμενο είναι η ενότητα. Ενότητα, αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια σε όλα τα επίπεδα, όπως αρμόζει στην ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι πολίτες του Άργους με γνωρίζετε καλά τόσο από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, όσο και από τους αγώνες που μαζί δώσαμε για την παράταξη και τον τόπο μας. Καταθέτω λοιπόν στην κρίση των συναγωνιστών μου την υποψηφιότητά μου με στόχο ακριβώς τη διαφύλαξη της ενότητας και τη σκληρή δουλειά ώστε ο τόπος μας, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Αργολίδα μας, στις επόμενες εκλογές για μια ακόμη φορά να είναι πρωταγωνιστής της νέας νίκης της παράταξής μας, της παράταξης της ευθύνης, της ειλικρίνειας και των μεγάλων εθνικών επιλογών.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας, είναι η κοινή μας υπόσχεση να δώσουμε τη μάχη και να την κερδίσουμε για τον τόπο και την πατρίδα μας.

Σπύρος Διολίτσης 
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Άργους - Μυκηνών 
Νέας Δημοκρατίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ