ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου της Αργολίδας για βοήθεια προς τους πρόσφυγες

 Το Σάββατο 5 Μαρτίου πολύ μεγάλη ποσότητα ειδών για τους πρόσφυγες συγκεντρώθηκε στο Ναύπλιο μετά από κάλεσμα αλληλεγγύης του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας.
Η συλλογή συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες. Γνωστοί και άγνωστοι σε μας άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μας γιατί δεν είχαν προλάβει αλλά ήθελαν να συνεισφέρουν .
Ακόμη πριν λίγες μέρες καλεστήκαμε και πήραμε είδη για τους πρόσφυγες που συγκέντρωσαν οι Παραμυθούδες Πελοποννήσου σε εκδήλωσή τους για να βοηθήσουμε στη διοχέτευση τους.
Και το μεσημέρι 26 Μαρτίου , τελειώνοντας αυτή η δράση , περίπου 5 μεγάλες παλέτες τρόφιμα αλλά και λίγα είδη ατομικής υγιεινής , βρεφικής φροντίδας και φάρμακα φορτώθηκαν στο Ναύπλιο με προορισμό την "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες" στην Αθήνα , μια εθελοντική ομάδα αλληλέγγυων που δραστηριοποιείται στην Αττική καλύπτοντας ανάγκες των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας , στο Λαύριο και αλλού.
Ευχαριστούμε όλους τους αλληλέγγυους για τις προσφορές τους .
Ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρεία "Αργομυκηναική Κλώπας Νίκος " που για δεύτερη φορά μας εξυπηρέτησε αφιλοκερδώς.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί με τις μικρές μας δυνάμεις αλλά με πολλή διάθεση και ενσυναίσθηση είμαστε δίπλα στους πρόσφυγες οργανώνοντας και στηρίζοντας δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης .
Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση του κόσμου της Αργολίδας κάθε φορά είναι συγκινητική.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει !!

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ