ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Το ευχαριστώ της Πρωταθλήτριας του Ακοντισμού Βίκυς Κοτσοβού στον Βασίλη Σιδέρη !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. |
 Η Βίκυ Κοτσοβού εκπροσωπεί επί σειρά ετών τον Νομό Αργολίδας και συγκεκριμένα τον Δήμο Άργους-Μυκηνών , αφού κατοικεί στο Άργος! 

Η αθλήτρια του Κώστα Καμπόσου, έχει καταφέρει μόλις στα 22 της χρόνια να φτιάξει το δικό της ιστορικό, διότι έχει καταφέρει να κατάκτησει τίτλους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια και είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της σε Παγκόσμιους Αγώνες. 

Με αφορμή το ετήσιο βιβλίο του ΣΕΓΑΣ, (στο οποίο αναγράφονται οι καλύτεροι αθλητές και που η αθλήτρια ανήκει σε αυτούς ), έκανε μια ανάρτηση στο facebook, όπου ευχαρίστησε δημόσια πρώτα στην οικογένειά της αλλά και τον προπονητή της Κώστα Καμπόσο αλλά και στον Βασίλη Σιδέρη. 

"Κάθε χρόνο και καλύτερα....... Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά πρώτα απ'όλα τον προπονητή μου Κώστα Καμπόσο που μετά από τόσα χρόνια τον θεωρώ " πατέρα μου" και είναι δίπλα μου αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει. Μέσα σ'αυτους τους ανθρώπους δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται ο κύριος Βασίλης Σιδέρης , ένας από τους ανθρώπους που με πιστεύει και με στηρίζει και με υπολογίζει όλα αυτά τα χρόνια..!!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ