ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σύντομες Ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
– Κλειστό λόγω έργων θα παραμείνει το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας στη Νεάπολη Βοιών Λακωνίας έως τις 31 Μαρτίου 2016.


– Τεστ Παπανικολάου θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη Λακωνίας από σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου. Δικαίωμα υποβολής στην προληπτική γυναικολογική εξέταση έχουν όλες οι γυναίκες εφόσον το επιθυμούν.

– Εξωσωματική γονιμοποίηση Παρόν και Μέλλον είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ, με ομιλητή τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο Παναγιώτη Καλιαντζή.

– Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο ΤΕΙ Πελοποννήσου με τίτλο « Τεχνοοικονομικά συστήματα Υγείας». Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.

-Στο χρηματοδοτικό πακέτο Γιουνκέρ, πιέζει η δημοτική αρχή Καλαμάτας να ενταχθεί το έργο του αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας-Μεσσήνης-Ριζομύλου. Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας απέστειλε χθες επιστολή στον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, για την ένταξη του δρόμου στο πακέτο Γιούνκερ, με σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και με πρόταση «προσάρτησης» του δρόμου σε άλλη σύμβαση παραχώρησης.

-Συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη, 9 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, υπό την προεδρεία του Παναγιώτη Πέτρου.
-Με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα συναντήθηκε ο νέος Διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαρουδάς. Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κύριο Μαρουδά για την ανάληψη των καθηκόντων του και τόνισε την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αστυνομικής φύσεως τοπικού ενδιαφέροντος και υπήρξε ταύτιση απόψεων για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ