ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Προκρίσεις για αθλητές του Σ.Δ.Υ.Αργολίδας στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
 Τρεις αθλητές του συλλόγου Σ.Δ.Υ.Αργολίδας Τμήμα Στίβου  πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος.  Η Φιορίνα Καραπάνου στο έπταθλο, η Βασιλική Γιαγού στα 400μ και ο Γιάννης Βήλος στο μήκος! 

Η Φιορίνα, αν και δεν χρειαζόταν να αγωνιστεί λόγω απευθείας πρόκρισης, δοκίμασε μερικές βολές στο ακόντιο πετυχαίνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 38,00μ. Η Βασιλική, με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο και τον δυνατό αντίθετο άνεμο στην τελική ευθεία πέτυχε χρόνο 60,90", πολύ κοντά στην καλύτερή της επίδοση. Για τον Γιάννη, τι να πούμε... Με ελάχιστες προπονήσεις λόγω της προετοιμασίας του για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, προσγειώθηκε στα 6,20μ! 

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις και από τις "μικρές" του συλλόγου μας, την Μαριτίνα Ντόκου στα 150μ με επίδοση 20,40" και την Κωνσταντίνα Γιαγού στα 600μ με 1,54". Επίσης, στην Κορινθία, άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου, ο Πάνος Μαλησιώρης τερμάτισε 1ος στα 3000μ συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις, και η Άντα Μαλησιώρη βγήκε 3η στην σφαίρα με βολή στα 9,30μ! 

Και να μην ξεχάσουμε την "αδυναμία" όλων μας, τον Γιώργο Νάσση, με την 4η θέση στα 100μ. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ