ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
  Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων, του νέου Δ/ντού της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας, Αστυν/κού Δ/ντού Παναγιώτη ΠΟΥΠΟΥΖΑ, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της Ενώσεώς μας, προκειμένου να απευθύνουν προς το νέο Διευθυντή, ευχές, εξ ονόματος όλων των μελών της Ένωσης, για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία μας αποτελείτο, από τον Πρόεδρο Χρήστο Σχοινοχωρίτη, τον Α΄Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Κατσιγιάννη, το Γενικό Γραμματέα Αθανάσιο Καζά και τον Αναπληρωτή Ταμία Σπύρο Κουτρουφίνη.

Ο νέος Διευθυντής, αναλαμβάνει στο τιμόνι της Α.Δ.Αργολίδας, σε μια κρίσιμη καμπή, τόσο για την Ελληνική Αστυνομία, όσο και για την κοινωνία, λόγω της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της Χώρας.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε μαζί του, πιστεύουμε ότι, ο νέος Δ/ντης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, προκειμένου να κυριαρχήσει η άψογη από κάθε πλευρά εκτέλεση του υπηρεσιακού καθήκοντος και η εξασφάλιση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό της ευταξίας και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών της Αργολίδας.

Η Ένωσή μας, είναι βέβαιη για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία, επ’ εφωλεία όλων μας.

Κύριε, Διευθυντά της Δ.Α. Αργολίδας,

Σας συγχαίρουμε για άλλη μια φορά και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, δηλώνοντας παράλληλα την αρωγή και τη συμπαράστασή μας.-

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Σχοινοχωρίτης               Αθανάσιος Καζάς
  Αστυν/κός Υποδ/ντής                 ε.α. Αρχιφύλακας



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ