ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. |
– Πανστρατιά αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε όσους έχουν ανάγκη κήρυξε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος. Αποφάσισε μεταξύ άλλων, την προσφορά 4.500 μερίδων φαγητού καθημερινά σε ντόπιους και ξένους που υποσιτίζονται.

- Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, οργανώνει, στις 30 Μαρτίου 2016, ημερίδα ενημέρωσης για την γνωστή ασθένεια που προσβάλλει τα ελαιόδενδρα. Μετά την εκδήλωση της Τρίπολης, θα ακολουθήσει η εκδήλωση στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, στις 6.30 μ.μ., στο Διοικητήριο Άστρους. Το βακτήριο καταστρέφει τις ελιές και… έρχεται απ” την Ιταλία, ενώ μεταβιβάζεται και απ” τα αρωματικά φυτά. Καλούνται όλοι οι παραγωγοί να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

- Την αντίθεσή του, στο ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, διατύπωσε, έμμεσως χθες, ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας, κατά την τελετή ορκωμοσίας νεοσύλλεκτων του 9ου Συντάγματος Πεζικού.

- Δρομείς από όλη τη χώρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αφυσσού «Οι Διόσκουροι» και συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 27/3 στην κεντρική πλατεία Αφυσσού, προκειμένου να συμμετάσχουν στον 1ο Μενελάιο Δρόμο, τον οποίο συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης. Στην αφετηρία των 24χλμ. βρέθηκαν 140 δρομείς, ενώ στα 5χλμ. αγωνίστηκαν 41 αθλητές. Η διοργάνωση περιελάμβανε και αγώνα 1500μ. για παιδιά.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ