ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ιστορικές ταινίες εποχής γεμάτες από Ναύπλιο σήμερα το βράδυ στην τηλεόραση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. |
 Οι ιστορικές ταινίες εποχής έχουν σήμερα το βράδυ την τιμητική τους από τα τηλεοπτικά κανάλια, με φόντο όπως ειναι φυσικό το Ναύπλιο. Ταινίες που γυρίστηκαν στην Πρώτη Πρωτεύουσα του Νεοελληνικού κράτους όπως,  Μαντώ Μαυρογένους,  Παπαφλέσσας, Η δίκη των δικαστών, αλλά και ο Επαναστάτης ποπολάρος, μπορείτε να παρακολουθήσετε σημερα στην τηλεόραση

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:


Μαντώ Μαυρογένους
7μ.μ. ΕΡΤ1 Ιστορικό δράμα, Ελλάδα (διάρκεια: 95' λήξη: 8.35 μ.μ.)

Καλή η Καρέζη σε τούτη την πομπώδη, μέσα στον πλούτο της παραγωγής της, δραματοποίηση της δράσης της Μαντώς Μαυρογένους, που αγωνίστηκε να πάρει με το μέρος των Ελλήνων επαναστατών τους ισχυρούς της Ευρώπης (1970).
Παπαφλέσσας
9μ.μ. ΑΝΤ1 Ιστορική περιπέτεια, Ελλάδα (διάρκεια: 122', λήξη: 12.00)
Η ζωή και ο θάνατος του θρυλικού ήρωα της Επανάστασης σε μια φροντισμένη, αν και αφόρητα πομπώδη, επικo-ιστορική υπερπαραγωγή που τιμήθηκε με τα βραβεία σκηνοθεσίας και παραγωγής στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (1971).
Η δίκη των δικαστών
9.50μ.μ. ΑLPHA Ιστορικό δράμα, Ελλάδα (διάρκεια: 88' λήξη: 11.50 μ.μ.)
Φροντίδα στην παραγωγή, αλλά και περίσσιος στόμφος στο ύφος χαρακτηρίζουν τούτη την απόπειρα δραματοποίησης της δίκης των Γεωργίου Τερτσέτη και Αθανάσιου Πολυζωίδη, οι οποίοι αρνήθηκαν να προσυπογράψουν την καθ' υπαγόρευση από το παλάτι καταδίκη σε θάνατο των οπλαρχηγών Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα, στο Ναύπλιο του 1833. Από τις τελευταίες ταινίες της Φίνος Φιλμ (1974).

Επαναστάτης ποπολάρος
10μ.μ. MEGA Δράμα εποχής, Ελλάδα (διάρκεια: 92', λήξη 12.10 π.μ.)
Ενας έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε έναν ποπολάρο με επαναστατικές ιδέες και μια κοντεσίνα στη Ζάκυνθο του 19ου αιώνα... Πιστή μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ξενόπουλου από τον Γιάννη Δαλιανίδη, με λεπτομέρεια στην ανασύσταση της εποχής και αξιοπρεπείς ερμηνείες (1971). 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ