ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Παγκόσμια τεράστια διάκριση στην Αμερική για τον Ναυπλιώτη Τάσο Κολιγκιώνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | |
 Τεράστια Ελληνική επιτυχία στο άθλημα του Bodybuilding σημείωσε ο Ναυπλιώτης Τάσος Κολιγκιώνης στην Αμερική και στην διοργάνωση Arnold Classic Amateur που πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου!
Ο Τάσος Κολιγκιώνης βγήκε 1ος στην κατηγορία Μasters over 50, ανάμεσα σε 13 αθλητές που διαγωνίστηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Columbus στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Mπράβο Τάσο, μας κάνεις περήφανους!
Ο Τάσος Κολιγκιώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους γνωρίζοντες το Ελληνικό bodybuilding, αφού για χρόνια αποτελεί όχι μόνο έναν από τους καλύτερους bodybuilder στη χώρα μας, αλλά είναι και ένας πραγματικός δάσκαλος.
Ο Τάσος Κολιγκιώνης αποτελεί ένα από τα τεράστια ονόματα του Ελληνικού bodybuilding, όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει φέρει στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων και ένα Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο, αλλά και για την εν γένει παρουσία του στο χώρο μας.
Γνώστης του αντικειμένου όσο ελάχιστοι, χωρίς καμία έπαρση, χωρίς υστεροβουλία, αποτελεί την ηγετική μορφή και φιγούρα για όλους τους νεότερους Έλληνες αθλητές, αφού με την καθοδήγησή του πολλοί νεότεροι χτίζουν την καριέρα τους. 
Όσοι τον έχουν δει μιλούν για την πιο απίστευτη κατάσταση της ζωής του. Μιλούν για μάζα και κοψίματα που δεν είχε ποτέ ξανά.
Πρίν φύγει για την Αερική ο Τάσος είχε δηλώσει: "Την Ελληνική Σημαία θέλω να την καρφώσω στο ψηλότερο βάθρο, όπου και όποτε μπορώ."

Και τα κατάφερε!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ