ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. |
-Σήμερα στις 11.00 το πρωί θα παραδοθούν στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, πέντε μηχανήματα αιμοκάθαρσης, δωρεά της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.


– Η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Περιφερειακό συμβούλιο τη Δευτέρα 16:30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

– Η Πανελλήνια Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων, οργανώνει συζήτηση με θέμα «Τα κινήματα μπροστά στην πρόκληση της δημόσιας αποκεντρωμένης διαχείρισης». Η συνάντηση θα γίνει Σάββατο 2 Απριλίου και Κυριακή 3 στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα γίνουν περιφερειακές συναντήσεις με την πρώτη να πραγματοποιείται στην Τρίπολη στις 10 Απριλίου για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

– Θέματα που αφορούν την λειτουργία της πρωτοβάθμιας τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησε ο Υφυπουργός παρά το Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ, με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο στη συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα στο Γύθειο.

-Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου για το σχέδιο του ασφαλιστικού, οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση. Η εκδήλωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα. Θα μιλήσουν οι Ανδρέας Νεφελούδης (γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων), Νίκος Παπαδόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας), Μιχάλης Μυτιληνάκης (σντονιστής τμήματος μικρομεσαίων ΣΥΡΙΖΑ).


-Εκδήλωση διοργανώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλλάς» στην Καλαμάτα, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με ομιλητές τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη και τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την χώρα, όπως είναι το ασφαλιστικό, η οικονομία, καθώς και το μέλλον της Κεντροαριστεράς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ