ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο ΔΟΠΠΑΤ δεν φέρει ευθύνη για την ανωμαλία που προκάλεσε ο Θίασος Σπυρόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | |
Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου
Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ – Δήμος Ναυπλιέων
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση
Σε συνέχεια δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο σχετικά με παράσταση Καραγκιόζη που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο «Τριανόν» στη Πλατεία Συντάγματος, σας ενημερώνουμε σχετικά ότι ο θίασος είχε ενημερωθεί ότι εγκρίνεται η χρήση του χώρου μόνο για την βραδινή παράσταση (19:00) και όχι για την απογευματινή λόγω του Μαραθωνίου και των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Πρόνοια.

Ο υπεύθυνος του Θιάσου - με σχετική του έγγραφη δήλωση αναγνωρίζει - ότι δεν έλαβε υπ ‘όψιν του αυτή την έγκριση και ενημέρωσε το συνεργείο του σύμφωνα με το αρχικό του σχέδιο – των 2 παραστάσεων, απογευματινής και βραδινής.
Ο υπεύθυνος του Δημοτικού Θεάτρου, μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ κος Μάριος Φιρφιλιώνης, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την ανωμαλία φρόντισε να ανοιχτεί ο χώρος ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία του κοινού.

Τελικά η συμφωνημένη παράσταση πραγματοποιήθηκε χωρίς ο ΔΟΠΠΑΤ να φέρει σχετική ευθύνη για την ανωμαλία που προκάλεσε ο Θίασος Σπυρόπουλος, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητούμε συγνώμη για την ανωμαλία που προκλήθηκε σε γονείς και παιδιά και προσβλέπουμε στην κατανόηση σας λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας που είχε για όλους τους εμπλεκόμενους το διήμερο 5 & 6 Μαρτίου.

Μάριος Φιρφιλιώνης
Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ