ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο Έλληνας αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τοξοβολίας Χρήστος Αερικός στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
  Ο Χρήστος Αερικός κατέλαβε τη δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας σε κλειστό χώρο από 1-6 Μαρτίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του σύνθετου τόξου αγωνίστηκε στην κατηγορία των νέων ανδρών και έφτασε μέχρι τον τελικό έχοντας κάνει πανελλήνιο ρεκόρ (σε νέους και άνδρες), όπου τελικά ηττήθηκε από τον υπερασπιστή του τίτλου, νούμερο 1 στον κόσμο, Ούγγρο Βίκτορ Ορζ 147-146! Ο αγώνας κρίθηκε στις έξι τελευταίες βολές με τον Ορζ να είναι αλάνθαστος και τον Έλληνα τοξοβόλο να υστερεί μόνο κατά έναν πόντο!
Στην κατάταξη του σύνθετου τόξου Νέων Ανδρών, που προηγήθηκε του τελικού, ο Χρήστος Αερικός κατέλαβε την πρώτη θέση με την εξαιρετική επίδοση των 594 πόντων, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ όχι μόνο στην κατηγορία νέων ανδρών, αλλά και στην κατηγορία ανδρών. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Δημήτρη Λαμπράκη, που κατέλαβε την 6η θέση με 583 πόντους.
Ο έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής συμμετέχει στους αγώνες Πρωταθληματος που διεξάγονται στο ΔΑΚ της Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων, επίσης για το άθλημα της τοξοβολίας μίλησε η Διεθνής Κριτής Τοξοβολίας Κατερίνα.
 Πλακούδα  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ