ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. |
-Την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα της Γιουβέντους με επίκεντρο τα ποδοσφαιρικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και κυρίως το δανεισμό ποδοσφαιριστών της Juventus στον ΑΣΤΕΡΑ, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

-Tη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα πυρηνελουργεία στην Καλαμάτα και το ενδεχόμενο η περιβαλλοντική όχληση με ρύπανση και οσμές στην πόλη, να οφείλεται στην ποιότητα του πυρήνα που οι συγκεκριμένες μονάδες επεξεργάζονται, διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου.

-Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Ξυλόκαστρο, η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη. Ο υόπος μας: Τουρισμός & Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020». Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο βουλευτής Χρ. Δήμας και η επιχειρηματίας Άννα Κοντονή.

-Το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης αιτήσεων ενδιαφερομένων για την εκμάθηση της μεθόδου γραφής και ανάγνωσης τυφλών, σε σειρά μαθημάτων συνολικής διάρκειας 52 ωρών, τα οποία θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του σωματείου στη Σπάρτη.

- Δεν θα γίνει φέτος Καρναβάλι στην Τρίπολη. Κάποιες εκδηλώσεις μόνο, οι οποίες και θα κοστίσουν 26 χιλιάδες ευρώ. Το Σάββατο, 12 Μαρτίου, θα γίνει ένα αποκριάτικο πάρτι, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ την Κυριακή, 13 του μήνα, η Τρίπολη θα συμμετάσχει στο σατιρικό καρναβάλι, στο Κακούρι, στις 2,30 μ.μ. Απ” τις 5 το απόγευμα, θα οργανωθεί στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι, ενώ την Καθαρά Δευτέρα, θα εορταστούν τα παραδοσιακά Κούλουμα, στην περιοχή της Κάρτσοβας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ