ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. |
– Σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της Τρίπολης είναι πλέον τα αδέσποτα ζώα. Για το λόγο αυτό η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Τρίπολης έχει παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα συχνά περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκύλων στους πολίτες και συγκεκριμένα για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

– Το Κιάτο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, για την οργάνωση πορείας από την Πάτρα στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για την εφαρμογή μέτρων κατά της ανεργίας.

-Σύσκεψη για σημαντικά οδικά έργα του Δήμου Καλαμάτας, όπως ο Περιμετρικός της πόλης που αποτελεί απόληξη του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολη-Καλαμάτα, όπως και έργα αντιπλημμύρισης και παράδρομους, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο, παρουσία του γενικού γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιώργου Δέδε, υπηρεσιακών στελεχών του συγκεκριμένου υπουργείου-μεταξύ των οποίων ο διευθυντής-υπεύθυνος για τον αυτοκινητόδρομο Γιάννης Καρνέσης και ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Διονύσης Μακρής και των βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

- Η ομάδα της Σπάρτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης (9/3, 15:00) με τον Παναργειακό, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο Σωτήρης Αντωνίου, που συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστή λίγο πριν την σέντρα του αγώνα, τόνισε για τον αγώνα της Τετάρτης (9/3, 15:00):«Είναι παιχνίδι Κυπέλλου με ιδιαίτερο χρώμα, καθώς θα αναμετρηθούν οι δυο διεκδικήτριες του Πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και την πρόκριση, έχοντας βέβαια σε λίγες μέρες το παιχνίδι με τη Χαλκίδα που «καίει». Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα από τιμωρίες και τραυματισμούς, αλλά θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και φυσικά να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διαγράψουμε από τη μνήμη μας το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο θεωρούμε μια κακή παρένθεση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ