ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Βράβευση του Γιάννη Κόντη στη 10η Χορωδιακή Συνάντηση στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | |
 Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» οργάνωσε τη 10η Χορωδιακή Συνάντηση στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»
. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διά του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου τίμησε με τον «σταυρό» της πόλης τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Συλλόγου «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» κ. Γιάννη Κόντη για την αφιλοκερδή προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. 
Ο κ. Καμπόσος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο προσφοράς του τιμώμενου τονίζοντας ότι καθιερώθηκε η εορτή του Αγίου Πέτρου ως ημέρα τιμής, ανθρώπων που προσφέρουν έργο στον τόπο μας.

Οι χορωδίες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ήταν:

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου.

Η Χορωδία Νεμέας ΠΟΛΥΦΕΓΓΟΣ, με μαέστρο την κ. Μαρία Ζαβίτσα.

Η Χορωδία Αιγίου 1933, με μαέστρο τον κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο.

Η Χορωδία Καλαμάτας ΑΡΜΟΝΙΑ, με μαέστρο τον κ. Μιχάλη Γαργαλιώνη.

Η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη.

Τη Χορωδία του Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ συνόδεψαν στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου, στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας και στο μπουζούκι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, ο πατέρας Παναγιώτης Κιντής, οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Κρίγγος και κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, η Αντιπρόεδροε ΚΕΔΑΜ κ. Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σκούφης, η πολιτευτής κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, ο μαέστρος του Αρκαδικού Ωδείου Άστρους κ. Σταύρος Κουτίβας, ο μαέστρος κ. Κων/νος Ρούτουλας και πλήθος κόσμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ